Saturday, October 20, 2012

Intrebari si raspunsuri despre sala de forta

cum este o masa sanatoasa ca sa nu faci burta” - cel mai indicat sfat este " scoala-te de la masa inainte sa te saturi ". Nu trebuie sa ti fel si fel de regimuri si trebuie sa eviti mancarea procesata, aceea care se gaseste gata preparata in ambalaje.

“ e bine sa alerg dupa sala ?” - este excelent si in plus este foarte bun pentru inima. Pentru cei care vor " sa se faca mari " nu este recomandat dar asta este deja pentru cei avansati. Pentru cei normali, alergatul reprezinta sanatate.

cele mai eficiente abdomene pentru a da burta jos ” - intrebarea ta este gresita, nu exista abdomene pentru a da burta jos. Cel mai recomandat este exercitiul fizic care pune la treaba toate grupele musculare. Prin abdomene faci ca muschii abdominali sa fie puternici. Abdomenul poate exista si sub un strat serios de tesut adipos.

“alergatul provoaca durere coloanei vertebrale” - alergatul nu provoaca nici-o durere a coloanei vertebrale cu, conditia sa alergi pe varfuri, cum este indicat. De fiecare data cand calcaiul atinge solul, coloane vertebrala incaseaza un soc iar in cele mai multe cazuri te doare coloana si nu stii de ce.

incalzirea la sala”  - incalzirea la sala este esentiala dar nu trebuie sa fie obositoare si trebuie sa ne oprim din incalzire cand apare primul strop de transpiratie. Ea are rolul de a ne incalzii articulatiile care vor fi implicate in exercitiul din ziua respectiva.

No comments:

Post a Comment